Melding

Doneren

Bent u na het lezen en bekijken van onze website voornemens om aan stichting "HOAT" te doneren zodat wij met uw donatie nog meer kinderen kunnen helpen toegang te krijgen tot schoon en veilig drinkwater, dan kunt u uw gift overmaken op rekening:


  NL15 INGB 0002 9271 13

                   ten name van

          STICHTING HOAT   

Helpt u ons helpen alstublieft, uw gift maakt echt een verschil!

Als u besluit om samen met familie, vrienden, sportclub, vereniging, collegas of leerlingen en leraren van een school het volledige bedrag van 4500 euro te doneren waarmee een school in Thailand voorzien kan worden van een filterinstallatie en zo'n 150 tot 250 kinderen toegang hebben tot schoon en veilig drinkwater, houden we u persoonlijk op de hoogte van de werkzaamheden en ontvangt u foto's en  filmmateriaal van de school en de kinderen.

Uiteraard zijn kleinere donaties ook zeer welkom. Deze donaties zullen samengevoegd worden en ook aan een waterproject op een school besteed worden.

Heeft u een plan voor een inzamelingsactie zoals bijvoorbeeld een sponsorloop of een vlooienmarkt, neemt u dan alstublieft contact met ons op zodat wij en u daar samen ruchtbaarheid aan kunnen geven.

Via bovenstaand rekening nummer kunt u dus altijd doneren.
Maar u kunt ook onderstaande donatie modules gebruiken als u dat prefereert.
Stichting HOAT presenteert een aantal scholen die bij ons op de wachtlijst staan op een externe website van de Nederlandse organisatie: AKVO

AKVO is een internet platform dat wereldwijd bekendheid geniet en waarop organisaties die zich bezig houden met water en sanitair projecten zich presenteren.
Door het internationale karakter van AKVO bereiken ook wij op deze manier mogelijke donateurs over de hele wereld.

Op onderstaande modules kunt u zien hoeveel er inmiddels gedoneerd is voor een bepaalde school en hoeveel er nog nodig is om het volledig
benodigde budget compleet te krijgen.

Wanneer u op de modules klikt wordt u dus vanzelf doorgelinkt naar de website van AKVO. De donaties die u via het AKVO platform aan stichting "HOAT" doet komen volledig bij ons terecht en worden in zijn geheel gebruikt voor het waterproject op de school van uw keuze.  

© Copyright